JAARBOEK KUNSTENAARS

Enkele feiten over dit mooie naslagwerk

Oplage

Het Jaarboek verschijnt in een oplage van minimaal 5000 exemplaren

Lezersbereik

Het Jaarboek zal door circa 13.000 kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars worden ingezien.

Verschijningsdatum

zaterdag 19 november 2022, het eerste exemplaar wordt uitgereikt op de Nationale Kunstdagen 2022.

De feiten op een rijtje


Oplage

minimaal 5.000 exemplaren.

Omvang

circa 250 pagina's.

Verkoopprijs

€ 19,95 (incl. 9% BTW).

Verschijningsdatum

Zaterdag 19 november 2022, het eerste exemplaar wordt officieel overhandigd.

Uitvoering

Omslag formaat 210 x 297 mm, hard cover 135 grams genaaid, gebonden in omplakte band (grijs bord 3mm), gekneept, ronde rug, voorzien van kapitaal bandjes, wit, eenzijdig voorzien van glanslaminaat. Binnenwerk formaat 205 x 293 mm, 115 grams halfmat mc silk.

Distributie

Het Jaarboek is vanaf begin november te koop, online en op kunstbeurzen. Circa 2.000 exemplaren worden gedistribueerd door de in het Jaarboek opgenomen kunstenaars en circa 2.000 exemplaren worden verkocht aan kunstliefhebbers. Verder doet Stichting Kunstweek circa 1.000 exemplaren cadeau aan Vrienden van de Kunstweek, leden van de NABK en personen die er in Kunstwereld toe doen.

Lezersbereik

Omdat elk Jaarboek gemiddeld 2,6 meelezers heeft, zal het Jaarboek door circa 13.000 kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars worden ingezien.

Kunstenaars

Kunstenaars die zich in het Jaarboek 2023 willen presenteren, kunnen zich aanmelden via deze website. Deelname is exclusief voor leden van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (www.nabk.nl). Elke aanmelding wordt geballoteerd. Als de aanmelding wordt geaccepteerd door de toetsingscommissie, wordt deze omgezet in een deelname in het Jaarboek met een presentatie.
Aanmelden

Publiciteit

Met advertenties in tijdschriften en kranten, publicaties in nieuwsbrieven, vermeldingen op affiches en op andere wijzen zal het Jaarboek onder de aandacht worden gebracht van het publiek en met name kunstliefhebbers. Met een persbericht dat naar kranten, tijdschriften, uitgevers, omroepen, enzovoorts wordt verstuurd, zal het Jaarboek bij de media bekend worden gemaakt. De media krijgen ook recensie-exemplaren aangeboden.

Advertenties

De uitgave biedt beperkte mogelijkheden om te adverteren. Vraag de tarieven voor adverteren op via info@jaarboekkunstenaars.nl en 0162 580 909.
Mail

Boeken inkoop

Voor verschijning kunnen Jaarboeken in de voorverkoop, met korting worden gekocht. Ook de eerdere edities van het Jaarboek kunt u bestellen. Bestellen